CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2014.02.19

Dr. Vas Imre: sokan felismernek, és odajönnek, hogy aláírásukkal támogassanak. Felelőségteljes érzés!

A közös cél az, hogy folytatni tudjuk a megkezdett munkát, és a baloldali politikusok ne fordíthassák vissza az idő kerekét – mondta dr. Vas Imre kormánypárti képviselőjelölt, aki Vörös Tamás önkormányzati képviselővel Budapest 6-os választókerületében gyűjtött támogató aláírásokat. Vas Imre egyébként, elsőként adta le a szükséges mennyiségű aláírást a helyi választási irodában.

A közös cél az, hogy folytatni tudjuk a megkezdett munkát és a baloldali politikusok ne fordíthassák vissza az idő kerekét – mondta dr. Vas Imre kormánypárti képviselőjelölt, aki Vörös Tamás önkormányzati képviselővel Budapest 6-os választókerületében gyűjtött támogató aláírásokat. Vas Imre egyébként, elsőként adta le a szükséges mennyiségű aláírást a helyi választási irodában.


 

 

 

 

 

A lakosság lelkes és bizakodó Józsefvárosban

Óriási aktivitás érzékelhető mind az aktivisták, mind a lakosság részéről – mondta a jelölt, aki a Tömő utca egyik épületét járta támogató aláírásgyűjtést kérve. A politikus hozzátette: hatalmas a különbség a tekintetben is, hogy nincsenek kopogtató-cédulák, hanem például személyesen a jelölt, vagy az őt képviselő aktivisták kérik a szavazók támogatását. Így a kopogtató-cédulával való visszaélések – a többi között postaláda feltörések – megszűntek. 

Vörös Tamás képviselő szerint, már 2010-ben elege volt az embereknek, és már akkor is tudatosan  döntöttek arról, hogy nem támogatják a szocialistákat a kormányalakításban. Mint fogalmazott:  „a lakosság emlékszik arra, hogy mi történt 2002-2010 között. Hogy hogyan adósodott el az ország, hogyan adósodtak el ők maguk, vagy, hogy hogyan mentek csődbe a vállalkozások, és nőtt a munkanélküliség” – hangsúlyozta a Józsefvárosi Önkormányzat képviselőtestületének tagja.  

Dr. Vas Imre elsőként adta le az ajánlóíveket a választási irodában kedden. Az íveken 2484 aláírás szerepelt, amelyet rekordidő alatt kapott meg a jelölt, aki a www.fidesz8.hu érdeklődésére elmondta: nagyon sok helyen kifejezetten vártak. Volt olyan néni, aki könnyezett örömében, mert soha nem járt nála egy képviselőjelölt sem.

Az emberek nyitottak

Vörös Tamás józsefvárosi képviselő bizakodó. Mint mondta:  „azt látom, hogy az emberek várják április 6-át, és szeretnék támogatni a jelenlegi kormányt. Tapasztalataim szerint hasonló mértékben, mint előzőleg, amikor 2/3-dal sikerült megnyerni a választásokat. Ráadásul az aktivistáink száma 2010-hez képest megtriplázódott” – hangsúlyozta a helyi politikus, aki egyébként csaknem 3000 háztartást keres fel a kampányidőszak alatt.

Azt gondolom, hogy az emberek tisztában vannak azzal, hogy a jelenlegi kormány mennyi fontos lépést tett azért, hogy megkönnyítse a mindennapi életet. A rezsicsökkentést mindenki érzi a pénztárcáján. Azok is, akik nem kormánypárti szavazók. Elég, ha csak megnézik korábbi számláikat, és összevetik az annál kisebb összegről szóló jelenlegivel. Láthatják, hogy egész egyszerűen csökkent a rezsijük. Ez például egy család esetében jelentős megtakarítást jelent.

Dr. Vas Imre képviselőjelölt úgy fogalmazott: közös cél az, hogy folytatni tudjuk a megkezdett munkát.  A Gyurcsány – koalíció politikusai annak idején csak elvettek. Elvettek a kismamáktól egy évnyi gyest. Megszűntettek adókedvezményeket, elvettek egyhavi bért a közalkalmazottaktól és a nyugdíjat az idősektől. Nem utolsó sorban pedig TIZENÖTSZÖR emelték a rezsiköltségeket.

Figyelmébe ajánljuk