CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2018.04.08

Hazánk jövőjének záloga, ma még a kezünkben van. Menjünk el szavazni, hogy ez így is maradhasson

A Fidesz-KDNP kormány a garancia arra, hogy továbbra is biztonságban és nyugodtan élhessünk, építhessük a jövőt a következő generáció számára. Ön szavazott már? Gondos Judit, Vörös Tamás és Zentai Oszkár önkormányzati képviselő már megtette. Tegye meg, Ön is!

Gondos Judit

Gondos Judit józsefvárosi politikus szerint, azért fontos, hogy minél többen elmenjünk szavazni, mert Magyarország hosszútávú jövője múlik rajta.

„A magyar emberek biztonsága és a magyar nemzeti valamint keresztyén kultúra megőrzése múlik azon, hogy hogyan döntünk ma. Nem szabad hagyni, hogy a kerítéseket lebontsák, nem szabad hagyni, hogy országunkat elárasszák illegális bevándorlókkal. A Fidesz-KDNP kormány a garancia arra, hogy továbbra is biztonságban és nyugodtan élhessünk, építhessük a jövőt a következő generáció számára.”

Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány uniós politikája egyre inkább visszaigazolódik. A franciák, osztrákok, németet és a többi uniós ország lakossága is, saját bőrén tapasztalja meg a migránsok által felfestett jövő kockázatait: az utcai randalírozásokat, a nemierőszak gyakoriságát, a migránsok -semmilyen realitással nem magyarázható- követeléseit és általános magatartását; nem beszélve a terrorizmus fenyegetettségének növekedéséről. Aki időt nyer, életet nyer a kormánypárti képviselő szerint, ezért is fontos, hogy minél többen elmenjenek szavazni. Hazánk jövőjének záloga ma még a kezünkben van.   

Vörös Tamás

Vörös Tamás önkormányzati képviselő szerint, egyszerű a döntést meghozni. Mint fogalmazott:

„Aki bizonytalan volna, gondoljon csak arra a többi között, hogy 2010-ben milyen arányú volt a munkanélküliség. Gondoljon arra, hogy milyen alacsony bérek voltak Magyarországon. Gondoljon arra, hogy a gazdaság romokban hevert, az ország a csőd szélén állt. Gondoljon arra: 2010 előtt, hogyan néztek ki a közterületek és hogy néznek ki most. Józsefváros a legjobb példa erre, ahol a lakosság környezete évtizedekig lelakott és elhanyagolt volt, ma pedig még az intézmények is fel vannak újítva, nemcsak a játszóterek és parkok. Gondoljon arra, hogy a Fidesz-KDNP talpra állította az országot, új munkahelyeket hozott létre, megfelelő családtámogatást biztosított, csökkentette a rezsit, megőrizte a nyugdíjak értékét. Ha mindezt megvizsgáltuk, akkor felelősségteljesen tudunk dönteni jövőnkről”.   

A Választás tétje nagy

Ez a választás arról szól, hogy gyermekeink, unokáink milyen világban élnek majd. Csak egyszer lehet elrontani. Ha a gát átszakad, az áradatot már semmi nem tarthatja vissza.

Ne hagyjuk, hogy újra tönkretegyék Magyarországot. A választófülkében két szavazatot adhat le. Támogassa Ön is a Fidesz-KDNP-t és Hollik Istvánt, valamint dr. Kocsis Mátét.

Figyelmébe ajánljuk