CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2018.11.09

Sára Botond: folytatódik Józsefváros fejlesztése

Korszerűsítik az Asztalos Sándor utcát, amely teljes egészében új burkolatot kap – mondta Sára Botond polgármester (Fidesz-KDNP), aki minap járt a helyszínen. A munkálatok során megújul a vízelvezetés és parkolóhelyeket alakítanak majd ki, de rendeződik a vasúti pálya melletti elhanyagolt padka sorsa is. A felújítást a kerület 150 millió forintos saját forrásból végzi.

fotó:www.jozsefvaros.hu

Elkezdődött a rossz állapotú Asztalos Sándor utca felújítása teljes hosszában, a Salgótarjáni utca és a Kerepesi út között. Első lépésként eltávolították vasúti pálya melletti oldalon felhalmozódott illegális hulladékot és megkezdődött a szegélyek kialakítása.

A helyszíni bejáráson Sára Botond, Józsefváros polgármestere elmondta, hogy a Józsefváros Újjáépül program részeként utcáról utcára haladnak a közterületi rekonstrukciókkal. A munkálatok az Asztalos Sándor utcánál nem érnek véget: jelenleg zajlik a költségvetés tervezése. Most kerül kialakításra a jövő évi fejlesztésekre vonatkozó ütemterv annak érdekében, hogy Józsefváros még élhetőbb, még otthonosabb legyen – tette hozzá a polgármester.

Mint ismeretes a Józsefváros Újjáépül program keretében a közelmúltban korszerűsítették a Tömő utcát és a Salgótarjáni utat a MÁV-telepen.

forrás:Józsefváros újság

Figyelmébe ajánljuk