CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2018.12.05

GYURCSÁNY ÉS A SZOCIALISTÁK MINDIG CSAK ELVETTEK A CSALÁDOKTÓL

Az MSZP és a DK meghatározó politikusai mindig a családok ellen szavaztak, akár kormányon, akár ellenzékben voltak – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

Fotó: Fidesz.hu

A kormánypárti képviselő egy tablón szemléltette: kik nem szavazták meg a családokat segítő kedvezményeket. Ezzel kapcsolatban elmondta, amikor Gyurcsány és a szocialisták kormányoztak a családok voltak a megszorítás elsőszámú célpontjai.

AZ ELLENZÉK, HA TEHETNÉ, MOST IS CSAK ELVENNE A CSALÁDOKTÓL ÉS A MIGRÁNSOKNAK ADNA

Példaként említette, hogy elsőként elvették az egy,- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, megszüntették a három éves gyes-t, elvették az otthonteremtési programot.

Hozzátette, bölcsőde, óvoda és iskolabezárásokkal, valamint folyamatos adóemelésekkel nehezítették a gyermeket nevelő családok életét. Nacsa Lőrinc emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években sem támogatták a családokat segítő intézkedéseket. Megemlítette, hogy nem támogatták a családi adórendszer bevezetését és nem szavazták meg, hogy jövőre tovább növekedjen a kétgyermekesek családi adókedvezménye.

Hozzáfűzte, nem támogatták a GYED Extrát, a három éves GYES-t és nem támogatták a családi otthonteremtési program bevezetést sem.

A kormánypárti képviselő felhívta a figyelmet, hogy most a családvédelmi nemzeti konzultációt támadják. Példaként említette, hogy egyes képviselők odáig mennek, hogy nyíltan összetépik a konzultációs ívet, ahogy ezt a szocialista Bangóné Borbély Ildikó tette. Mások nyíltan kimondják, hogy ők Magyarország jövőjét a migránsokban képzelik el és nem a magyar családok támogatásában, ahogy ezt a Gyurcsány-párti Bauer Tamás tette.

Az ellenzék, ha tehetné, most is csak elvenne a családoktól és a migránsoknak adna – szögezte le a kormánypárti képviselő.

A Fidesz-KDNP számára a család az első, ezért mindenkit arra kérünk, hogy töltse ki a nemzeti konzultációt és küldje azt vissza. Válaszaival segítsen megvédeni a családoknak járó támogatásokat – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

 

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk