CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2019.04.15

Támogassa Ön is Orbán Viktor programját!

A választás tétje az, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek- e az uniónak. Arról rendelkezünk, hogy Európa maradjon-e az európaiaké, vagy adjuk át a helyet egy más kultúrából érkező tömegnek. Arról döntünk, hogy megvédjük-e a keresztény európai kultúránkat, vagy átadjuk a terepet a multikulturalizmusnak. Kocsis Máté Országgyűlési képviselő, Sára Botond Józsefváros polgármestere, Szilágyi Demeter és Zentai Oszkár józsefvárosi képviselők is támogatják Orbán Viktor programját. Aláírásával tegye meg Ön is ezt az utcai standoknál. Döntsünk együtt arról május 26-án, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!

A legszükségesebbek teendők a bevándorlás megállításához és a keresztény kultúra megőrzéséhez.

Orbán Viktor hétpontos programot hirdetett a bevándorlás megállításáért. Ismerje meg Ön is a Fidesz európai parlamenti (EP) választási programját.

A hétpontos program szerint a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak. Fontos továbbá, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére, és senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül.

Orbán Viktor szorgalmazza azt is, hogy szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot, Brüsszel pedig ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítse meg a határvédelem költségeit. Magyarország első embere végül követeli, hogy Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát, és bevándorlást ellenző vezetők álljanak az EU-s intézmények élén.   

 „A legális migráció programja valójában egy európai népességcsere programjának a fedőneve, ezzel kell szembenézni a választáson”.

Európát ma népvándorlás fenyegeti, ez nem egyszerűen migrációs válság, hanem népvándorlás, amelynek a legfőbb oka, hogy Európán kívül sokkal több gyermek születik, mint Európában, így a migrációs válság fő oka belül keresendő.  Európa, ha akarná, meg tudná állítani a tömeges migrációt, de kísérletet sem tett rá, sőt az EU jelenlegi vezetése támogatja, ösztönzi azt.

Brüsszelben semmit sem hallani családpolitikáról, viszont nap mint nap hallani a legális migráció fontosságáról. Orbán Viktor ezzel kapcsolatban úgy fogalmaz: a legális migráció programja valójában egy európai népességcsere programjának a fedőneve, ezzel kell szembenézni a választáson. "Mi, magyarok ezer éve élünk itt, a Kárpát-medencében (...), és szeretnénk még legalább ezer évig itt is maradni, megőrizni a határainkat" - jelentette ki a miniszterelnök, hozzátéve: "azt szeretnénk, ha a következő generációk, gyermekeink, unokáink ugyanúgy szabadon dönthetnének az életükről, ahogyan mi is".

Az európai emberek nem akarnak bevándorlást

Orbán Viktor több adatot is ismertet egy európai szintű Századvég-kutatásból, amely szerint mára az uniós lakosság elveszítette a bizalmát abban, hogy a következő generációk élete jobb lesz, mint a mostanié, "az európai álom megtört", a pesszimisták tábora pedig a nyugati-európai államokban magasabb. Idézte továbbá azt a számot, hogy a többség szerint - Magyarországon az arány 80 százalék - meg kellene őrizni a keresztény kultúrát, hagyományokat.

Orbán Viktor: "mutassuk meg Brüsszelnek május 26-án" a választáson, hogy a végső szót nem a Soros-féle NGO-k és a brüsszeli bürokraták, hanem az emberek mondják ki a szavazófülkékben!

Figyelmébe ajánljuk