CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2019.12.20

Vörös Tamás: Jobb lenne, ha Pikó András valódi ügyekkel foglalkozna

Magántitok megsértése és személyes adattal való visszaélés miatt akár több millió forintot is fizethet Józsefváros polgármestere. A PestiSrácok.hu információi szerint Pikó Andrást négyen is feljelentették miután munkahelyi levelezéseket hozott nyilvánosságra. A józsefvárosi Fidesz szerint a kerület új polgármestere összekeveri a celebséget a városvezetéssel és nem a valódi problémákra koncentrál.

Vörös Tamás, Józsefváros fideszes önkormányzati képviselője a Hír Tv műsorában úgy fogalmazott: azt gondolom, hogy elég sajátságosan fogja fel Pikó András a sajtó működését. Az első kerületi lapszám gyakorlatilag egy Pikó András különszám volt, talán csak a poszter hiányzott belőle. A második számban ugyan valóban leközöltek egy interjúnak látszó valamit a képviselőtársunkkal, viszont megjegyzéseket fűz az újság a mondandóhoz és nem azokat a válaszokat, illetve kérdéseket látjuk viszont az újságban, mint amiket a képviselő asszony leadott – mondta Vörös Tamás a műsor elején.

Tehát megkapta a kérdéseket Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos, megválaszolta őket, majd megváltoztatták a kérdéseket – teszi egyértelművé az elhangzottakat a műsorvezető Velkovics Vilmos.

Vörös Tamás szerint a polgármester a legegyszerűbb polgármesteri feladatok ellátására is képtelen. Arra is volt már példa, hogy erről ő maga számolt be. Ezzel szemben gyakorta szerepel valamilyen formában, legyen szó nyilatkozásról vagy egyes közösségi oldalakon való posztolásról. Mindezzel persze nem is lenne semmi probléma, amennyiben a kötelező feladatok legalább minimum szinten el lennének végezve.

Pikó András a saját előterjesztéseit illetően sem szól hozzá érdemben a vitákhoz. Azokat nem védi vagy nem ismeri. Ezeket jobbára a baloldali képviselők próbálják megvédeni – folytatta a fideszes önkormányzati képviselő.

Pikó András ezeken kívül megpróbált felülírni egy törvényt egy önkormányzati rendelettel.

A Hírt Tv adása teljes hosszban az alábbi linken tekinthető meg:

https://hirtv.hu/magyarorszageloben/voros-tamas-jobb-lenne-ha-piko-andras-valodi-ugyekkel-foglalkozna-2492166

 

Forrás: www.hirtv.hu

Figyelmébe ajánljuk