CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL

Országgyűlési képviselőink

„Folytatjuk azt a munkát, amit a Fidesz-KDNP frakcióval és a kormánnyal együtt kezdtünk el az országgyűlésben, a magyar családok érdekében”.

KOCSIS MÁTÉ: KÖSZÖNJÜK!

Köszönjük, hogy bizalmat szavaztak Rogán Antalnak és dr. Vas Imrének a 2014. országgyűlési választásokon! Így folytatni tudjuk azt a városmegújító munkát, amelyet 2010-ben elkezdtünk. Biztosak lehetnek benne, hogy maradéktalanul kiállnak a józsefvárosiak érdekeiért a parlamentben.

Tisztelettel: Kocsis Máté Józsefváros polgármestere, a Fidesz kommunikációs igazgatója

 

KEDVES JÓZSEFVÁROSI POLGÁROK!

Az itt élők és a jelenlegi városvezetők munkájának, valamint a kormányzati támogatásoknak köszönhetően a kerület elindult a fejlődés útján. Büszkék lehetünk megújult köztereinkre, a városrészek rehabilitációjára, az épülő Teleki téri piacra, az Orczy negyed beruházásra és a felújított Erkel Színházra.Józsefváros közbiztonsága jelentősen javult az elmúlt években, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem megnyitásával pedig, tovább erősödhet. A kerület szociális helyzete miatt is létfontosságú volt a 20%-os rezsicsökkentés. Sok még a teendőnk, nem térhetünk vissza a gyurcsányizmus elhibázott politikájához.

Közös céljaink eléréséhez ajánljuk fel munkánkat, szakmai tapasztalatunkat az Önök szolgálatában.

Tisztelettel: Rogán Antal és dr. Vas Imre országgyűlési képviselők

RÁNK MINDIG SZÁMÍTHATNAK!

Folytatjuk a rezsicsökkentést

2014. az első év, amikor az eddigi rezsicsökkentések hatása teljes évben érzékelhető lesz. A múlt évben 9 szolgáltatás ára csökkent: 10%-kal mérséklődött a vízdíj, a csatornadíj, a szemétszállítás, a PB-gáz, a szippantott szennyvíz és a kéményseprés díja, 20%-kal csökkent a gáz, az áram és a távhő ára.

Az eddigi rezsicsökkentések egy átlagos háztartásban éves szinten százezer forintos megtakarítást jelenthetnek. Orbán Viktor miniszterelnök pedig bejelentette, hogy idén lesz harmadik rezsicsökkentés is, mely a villany, a gáz és a távhő árát mérsékli tovább.

Megvédjük a családi adókedvezményt

A Fidesz-KDNP kormány kiemelten fontosnak tartja a családok segítését, ezért első kormányzati intézkedései között vezette be a családi adózást, amellyel 900 ezer szülő több mint 160 milliárd forintot spórolt meg évente: ennyi adókedvezményt tudott érvényesíteni. Egy gyerek után havi 10 ezer, kettő után havi 20 ezer, három gyermek után pedig gyermekenként havi 33 ezer forinttal több maradt a családi kasszákban.

Január 1-jétől tovább csökkent a kiskeresetű családok adója, ez 270 ezer alacsony jövedelmű családot érint, akiknek több ezer, de akár több tízezer forinttal több marad meg a fizetésükből. A legalacsonyabb jövedelmű 110 ezer családnak gyakorlatilag a zsebében marad a bruttó jövedelme.

Támogatjuk az édesanyákat, a gyermekvállalást

A kormányzás első évében visszaállítottuk a 3 éves gyest, és bevezettük a családi adórendszert. 2014. januárjától bevezettük a gyed-extrát, amely minden helyzetben a nők és az édesanyák mellett áll. Akkor is, ha tanulás mellett vállalnak babát, és akkor is, ha már van egy kisgyermekük, és szeretnének még kettőt-hármat, hiszen a gyed-extra minden gyermek után jár. Az édesanyákat támogatjuk abban is, ha a gyermek egyéves kora után szívesen dolgoznának rész- vagy teljes munkaidőben.

Célunk: a közbiztonság további javítása

Meggyőződésem, hogy a közbiztonság javításában a térfigyelő kamerák szerepe kiemelkedően fontos. Tovább bővítjük a Józsefváros több pontján már működő térfigyelő kamerák rendszerét.

Folytatjuk a már sikeres Szomszédsági Rendőr Programot is, amelyben gyalogos járőrök teljesítenek szolgálatot. Elsődleges feladatuk, hogy jelenlétükkel elrettentsék a bűncselekményre készülőket.

Józsefváros és Ferencváros leginkább veszélyeztetett részein, a Diószegi utcában már bevált rendőrségi mobilirodához hasonló konténereket helyezünk el.

Orczy negyed fejlesztése

Józsefváros kiemelt fejlesztéseit továbbra is segítem, folytatásukat fontosnak tartom. Az Orczy negyed rehabilitációja Józsefváros és Ferencváros közös érdeke. A Ludovika Campus építése és az Orczy-kert megújítása kormányzati támogatással már elkezdődött.

 

Dr. Vas Imre parlamenti képviselő elérhetőségei a józsefvárosiak számára:

Fogadóórára való bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján, a 06/20-279-70-25 számon, vagy e-mailen a www.vasimre.fidesz.hu címen lehetséges.